Reguli

Description of your first forum.
Varangianguard
Site Admin
Mesaje: 1
Membru din: Mar Aug 02, 2022 5:21 pm

Reguli

Mesaj de Varangianguard »

REGULI
Iată care sunt lucrurile care vor face ca comentariul sau mesajul dvs. de pe forum să fie eliminat și, foarte posibil, să fiți interzis. Rețineți că aceasta nu este o listă completă. Moderatorii noștri își rezervă dreptul de a elimina orice lucru pe care îl considerăm nepotrivit.

Spam: toleranță zero, desigur! Dacă provine de la un om sau de la un robot, spam-ul va fi șters. Acest lucru include auto-promovarea. În general, promovarea proiectelor dvs. aici va fi tratată ca orice alt spam.

Atacuri personale: Nu atacați și nu insultați un alt utilizator. Nu este de ajutor și nu face din B-Game un loc prietenos. Acest lucru include numirea altor membri drept troli.

Doxxing: Nu dezvăluiți informațiile personale ale altcuiva.
Activități ilegale: Postarea de linkuri către descărcări ilegale, modalități de a fura servicii și alte activități nefaste nu este în regulă aici.

Materiale NSFW: Nu, nu este permis. O bună regulă de bază este că orice lucru care depășește PG-13 vă va crea probleme, dar ne rezervăm dreptul de a elimina orice postare pe care o considerăm ofensatoare. Acest lucru este valabil pentru materialele pornografice, limbajul josnic, sângele și, în general, lucruri scârboase.

Plângeri cu privire la acoperire: Acoperim o gamă largă de subiecte, nu toate fiind ușoare, confortabile sau reflectând opiniile dvs. personale. Acest lucru se aplică de două ori la notele din recenzii. Deși nu ne opunem discuțiilor despre acoperirea noastră, acuzațiile de părtinire declarate în mod clar sunt, de obicei, un indiciu că nu încercați să fiți un membru productiv al comunității.

Conturi multiple și e-mailuri de aruncat: Nu permitem conturi multiple pentru fiecare utilizator. Folosirea unei adrese de e-mail de unică folosință ne semnalează faptul că s-ar putea să nu fiți aici din motive întemeiate. De asemenea, nu aveți voie să creați conturi menite să vă dați drept altă persoană.

Postarea încrucișată: Nu faceți postări duplicate pe diferite forumuri - acestea înfundă lucrurile și fracturează conversația.
Scrie răspuns