Jump to content

Katze.Fermecatoru

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname:Katze.Fermecatoru • Nickname-uri anterioare:Katze.BrazilianSTS • Level:10 • Vârsta reală:16 • Sexul (real):Masculin. • Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: niciunu • Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu , nu am fost. • Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Am fost rank 6 ballas, si dupa accea lider • De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Demisie. • Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu , nu am mai facut. • Sunteți activi pe forum?:Desigur. • Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Desigur. • Înțelegi că dacă nu stai cel puțin 7 zile în Police Department vei ieși cu Faction Warn ?:Desigur. • Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da , normal. • De ce doriți să intrați în Police Department?:Deoarece este o factiune serioasa . • Poză cu /stats, detective skill și /licenses:https://imgur.com/a/9pZVxbS • Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:6-7 ore pe zi. • Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): • Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: • O scurtă autocaracterizare:Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum se zice in popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa. Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu, sunt destule de spus, dar o sa mai spun si eu cateva lucruri despre mine. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Imi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emotion
 2. Numele si Varsta: Nick in game: Esti expert in acest joc?: Descrie (minim 20 cuvinte): Ce este The Ballas si cu ce se ocupa?: De ce vrei sa intri in aceasta factiune?:
 3. CERINE HELPER: MINIM 8 ORE PE SERVER + POZA /STATS. MINIM 15 ANI. SI ACTIVITATE PE SERVER. >Nick :Katze@AntiCodSTS >Level :7 >Nume :Cosmin. > Poza(/stats):https://imgur.com/undefined Minim 30 de cuvinte ( biografie) :Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum se zice in popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa. Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu, sunt destule de spus, dar o sa mai spun si eu cateva lucruri despre mine. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Imi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emotion >De cat timp jucati sa-mp:De 5 ani. >Experienta sa-mp:Am. >Cunosti regulamentu:Da. >De ce doresti sa devi Helper ? :Doresc sa fiu helper deoarece vreau sa ajut comunitatea. >Ai mai avut ADMIN / HELPER ? :Nu. >Cate ore pe zi esti dispus sa joci SAMP : 6-7 ore pe zi. >Adresa de Facebook. Nu am imi pare rau. >Alte precizari:Va multumesc pentru atentia acordata !!.
 4. Am level 7 MINIM 5 ORE PE SERVER + POZA /STATS.:https://imgur.com/O6B8SsK. Nick in joc:Katze@AntiCodSTS Level:7 De cat timp joci SA:MP :De aproximativ 5 ani. Poza(/stats) :https://imgur.com/O6B8SsK Varsta:16 ani. La ce factiune vrei lider :The Ballas De ce vrei sa fi lider :Deoarece lider-ul a luat ban si vreau sa preiau conducerea. In ce interval de timp esti dispus sa joci?: 6-7 ore pe zi. Minim 30 de cuvinte ( biografie) :Sunt un baiat care este responsabil , inalt , cei 7 ani de acasa , sunt clasa a-7-a . Imi place foarte mult sa ies pe afara cu prietenii si sa fac anumite lucruri . De exemplu : Sa ma joc pe PC , consola sau chiar Nindendo Switch . Pe pc ma joc multe jocuri . FarVry 4 , GTA , Among us cu prietenii si samp . Imi mai place sa ies pe afara sa ma joc Fotbal , basket ,. Mancarea mea preferata sunt pastele . Practic box de 3 ani jumatate si deja ma-m atasat mult de acest sport. La ce factiuni ai mai fost lider:Nici una , dar am fost pe alt server. Te descurci cu forumul ?:Desigur.
 5. Am level 7 MINIM 5 ORE PE SERVER + POZA /STATS.:https://imgur.com/O6B8SsK. Nick in joc:Katze@AntiCodSTS Level:7 De cat timp joci SA:MP :De aproximativ 5 ani. Poza(/stats) :https://imgur.com/O6B8SsK Varsta:16 ani. La ce factiune vrei lider :The Ballas De ce vrei sa fi lider :Deoarece lider-ul a luat ban si vreau sa preiau conducerea. In ce interval de timp esti dispus sa joci?: 6-7 ore pe zi. Minim 30 de cuvinte ( biografie) :Sunt un baiat care este responsabil , inalt , cei 7 ani de acasa , sunt clasa a-7-a . Imi place foarte mult sa ies pe afara cu prietenii si sa fac anumite lucruri . De exemplu : Sa ma joc pe PC , consola sau chiar Nindendo Switch . Pe pc ma joc multe jocuri . FarVry 4 , GTA , Among us cu prietenii si samp . Imi mai place sa ies pe afara sa ma joc Fotbal , basket ,. Mancarea mea preferata sunt pastele . Practic box de 3 ani jumatate si deja ma-m atasat mult de acest sport. La ce factiuni ai mai fost lider:Nici una , dar am fost pe alt server. Te descurci cu forumul ?:Desigur.
 6. Reject motiv: Descriere neconvingatoare
 7. Numele si Varsta:Ma numesc Cosmin si am varsta frumoasa de 16 ani Nick in game:Katze.Fermecatoru Esti expert in acest joc?:Da. Descrie mica (minim 10 cuvinte):Salut ma numesc Cosmin si am varsta frumoasa de 16 ani , sunt din TG-JIU , si imi place sa ma joc samp.
 8. 1. Ce este Los Aztecas si cu ce se ocupa?Los Aztecas este o mafie care se ocupa cu cucerirea turfurilor si livrarea de mats/drugs 2. Cat de bine tragi?(Low-Medium-High)? High 3. Te poti prezenta la war in fiecare zi? Normal 4. De ce doresti sa te alaturi mafiei? Vreau sa ajut aceasta factiune 5. Varsta reala? 16
×
×
 • Create New...